Abazović poslaniku PES-a Zečeviću: Da li ste Vi suvlasnik lokala u kojem su Vuk Vulević i sin Brana Mićunovića slavili prije policijske racije

Poslanik Pokreta Evropa sad Milan Zečević priznao je tokom današnjeg skupštinskog zasijedanja da je suvlasnik lokala u Beranama u kojem su prije par dana Vuk Vulević i sin Brana Mićunovića organizovali žurku, tokom koje je policija izvršila raciju, nakon čega su privedeni.

Lider GP URA Dritan Abazović upitao je Zečevića tokom zasijedanja, a prilikom rasprave o ubistvu glavnog i odgovornog urednika „Dan“ Duška Jovanovića,  da li je tačno da je suvlasnik lokala u kojem je nedavno slavio bezbjednosno interesantna ličnost Vuk Vulević.

Zečević je odgovorio potvrdno i saopštio da on ne može da određuje ko može, a ko ne, da bude mušterija u lokalu.

Abazović je onda dodao „Milo mi je! Znam da Vas tangira ubistvo Duška Jovanovića“

– Dovođenje u vezu mene zbog vlasništva lokala sa ubistvom Duška Jovanovića veze nema – kazao je Zečević.

Evrope sad 2 u budžetu nema….

Poslanik GP URA Dritan Abazović je kazao da rasprave o budžetu nema jer ste sve što je rečeno učinjeno da se vidi da Ministarstvo finansija nema odgovor.

“Niko Spajića nije raskrinkao kao ministar Vuković. Evropa sad 2 ne postoji u budžetu. Čekamo premijera da na Premijerskom satu donese papir. Ako ne donese papir onda ćemo znati kako se izbori dobijaju na prevaru. Budžet isti kao i kod 43. Vlade ali smo mi imali princip da svima rastu primanja. Novi budžet je zaboravio prosvjetare, javnu upravu i pravosuđe. Vidjećemo da li će plate podići zaposlenima u Specijalnom državnom i ostalim tužilaštvima”, rekao je Abazović.

Povezane vijesti

Žugić zarađivao 6.500 eura mjesečno

Pored plate od preko 6.000 eura, Žugić je mjesečno zarađivao još 700 eura u Savjetu za finansijsku stabilnost Bivšem guverneru Centralne banke Crne Gore (CBCG) Radoјu