Abazović: Tek smo počeli da udaramo hobotnicu i of šor Predsjednika gdje ih najviše boli – po džepu

„Ovo je samo jedan od podataka koji pokazuju ispravnost ekonomske politike Vlade Crne Gore kojom rukovodim“, kazao je Abazović

Premijer Dritan Abazović kazao je beskompromisna borba sa korupcijom i organizovanim kriminalom dovela je do malog ekonomskog čuda u koje je vjerovao kada je preuzeo poziciju premijera.

On je povodom podatka Monstata da je BDP u Crnoj Gori u II kvartalu 12,7 odsto, odnosno najviši u Evropi, kazoa da je to samo jedan od podataka koji pokazuju ispraavnost ekonomske politike Vlade Crne Gore kojom on rukovodi.

Crna Gora je zabilježila najveći rast BDP-a u Evropi i to u kriznom drugom kvartalu ove godine! Ovo je samo jedan od podataka koji pokazuju ispravnost ekonomske politike Vlade Crne Gore kojom rukovodim.

Naša beskompromisna borba sa korupcijom i organizovanim kriminalom dovela je do malog ekonomskog čuda u koje sam vjerovao kada sam preuzeo poziciju premijera. Imamo rekordne prihode državnog budžeta, rekordne strane direktne investicije, rekordnu zaposlenost, rekordne depozite u bankama, smanjenu nezaposlenost. Stabilizovali smo kreditni rejting koji je za vrijeme DPS vlasti pao za pet podkategorija

Čeka nas još mnogo posla, tek smo počeli da udaramo hobotnicu i of šor Predsjednika tamo gdje ih najviše boli – po džepu”, objavio je Abazović na društvenim mrežama.

Povezane vijesti