Albanska alijansa biće dio nove vlade

Da li država ide u pravcu napretka ili se vraćamo nazad? Put Evropske unije traži raskidanje sa DPS navikama, organizovanim kriminalom, čvrsto i utemeljeno sudstvo i tužilaštvo.

Davanje prostora ljudima koji su bili dio DPS sistema i oslanjanje na iste neće voditi državu u pravcu Evropske unije.

Bošnjačka stranka na sjednici odlučila je jednoglasno da ta partija bude dio 44. vlade, mandatara Milojka Spajića.

Prema pouzdanim informacijama njima će pripasti resori poljoprivrede, saobraćaja, energetike i dijaspore i mjesto potpredsjednika Vlade.

Put Evropske unije traži raskidanje sa DPS navikama, organizovanim kriminalom, čvrsto i utemeljeno sudstvo i tužilaštvo.
Davanje prostora ljudima koji su bili dio DPS sistema i oslanjanje na iste neće voditi državu u pravcu Evropske unije.

Ako bi odričan odgovor Spajić dobio od SNP i Ujedinjene, za ulazak u Vladu bi dobio Mehmed Zenka, lider Demokratske unije Albanaca koji je na izborima nastupao u koaliciji sa Demokratskom partijom socijalista i koji je bio ministar u Vladi Duška Markovića.

Koalicija Albanska alijansa biće dio nove vlade mandatara Milojka Spajića.Predstavnik Albanske alijanse u Skupštini Crne Gore je Genci Nimanbegu.

Predsjednik BS-a Ervin Ibrahimović sinoć u Rožajama kazao je na partijskom sastanku da je od mandatara informisan da ZBCG neće biti dio vlade, međutim, zvanične potvrde još nema.

Mandatar Spajić nije odgovorio na pitanja novinara o toj navodnoj Ibrahimovićevoj izjavi.

Povezane vijesti