Beljkaš uhapšen zbog pokušaja ubistva

Beljkaš je, kako se sumnja, 2. novembra, u naselju Stara Varoš upotrebom vatrenog oružja pokušao lišiti života oštećene, u njihovom pravcu ispalio više projektila

Podgorička policija uhapsila je Matiju Beljkaša koji je osumnjičen za pokušaj ubistva.

  • Službenici Uprave policije su danas, nakon intenzivnih aktivnosti, locirali i lišili slobode osumnjičenog za teško ubistvo u pokušaju koje je izvršeno početkom novembra u naselju Stara Varoš na štetu dvije osobe. Slobode je lišen M.B. (31) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju na štetu A.M. (20) i I.T. (24). Osumnjičenom se na teret stavlja i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a on će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici- rečeno je iz policije.
    Beljkaš je, kako se sumnja, 2. novembra 2021. godine, u naselju Stara Varoš upotrebom vatrenog oružja pokušao lišiti života oštećene na način što je u njihovom pravcu ispalio više projektila. 
Foto: portal Dan
  • A.M. je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede dok I.T. nije imao povreda od vatrenog oružja. Osumnjičeni se nakon izvršenog krivičnog djela dao u bjekstvo.  Povodom konkretnog krivičnog djela u kontinuitetu su preduzimane kriminalističko – operativne mjere i radnje na terenu koje su doprinijele da se prikupe relevantni dokazi koji ukazuju na sumnju da  je  M.B. izvršilac ovog krivičnog djela, nakon čega je za njim raspisana lokalna potjernica.  Intenzivna potraga za ovim licem dovela je do otkrivanja tačne lokacije na kojoj se skrivao nakon čega je i lišen slobode- navode iz policije.

Izvor: portal Dan

Povezane vijesti

Uhapšena Direktorica ASK-a Jelena Perović?

Direktorica Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelena Perović uhapšena je danas u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO)? Službenici SPO ušli su jutros sa nalogom za