Beogradski sindikat: Želja nam je da uradimo duet sa Danicom Crnogorčević

Beogradski sindikat je politički nepodoban otkad postoji, kaže on

Frontmen Beogradskog sindikata Feđa Dimović kaže da im je velika želja da urade duet sa pjevačicom etno muzike Danicom Crnogorčević.

  • Narodnjaci i hiphop u pežorativnom smislu, to mi više djeluje kao moderni turbo folk. Turbofolk jeste fuzija nečega što je trenutno aktuelno, a devedesetih je bila aktuelna dens muzika. Ovo danas mi djeluje kao gasterbajterska muzika- kaže Feđa u intervjuu za Nova.rs.
Danica Crnogorčević

Kako je kazao, otkad Beogradski sindikat postoji jasno je da su uvijek bili politički nepodobni.

  • „Ta fascikla sa nama se samo predaje iz ruke u ruku, a mi smo obilježeni od nekog vremena kao neki ljudi koji iznose stavove koji nisu toliko popularni“ iskren je Feđa.

Kada je riječ o protestima koji su se proteklih nedelja održavali širom Srbije, Feđa kaže da ih i podržava, ali i da je sam bio učesnik istih sa svojom porodicom.

  • „Lično podržavam sve proteste koji su borba za prave vrijednosti. Išao sam na sve ove prethodne proteste, a planiram da idem i dalje. Vidjećemo u kom pravcu to ide, a da se ne zloupotrijebi u političke svrhe, već da se izborimo za čist vazduh i zemlju. Ja, moja supruga i ćerka smo išli na proteste da bismo se izborili za zemlju koju treba da ostavimo našem djetetu. Da ja ne moram da na aplikaciji gledam indeks vazduha svaki put kada želim bebu da izvedem napolje“ poručio je Feđa.

Izvor: portal Dan

Povezane vijesti

Pretežno sunčano, do 28 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, a najviša temperatura vazduha iznosiće 28 stepeni. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, poslijepodne