BERANAC IZ HRAMA UKRAO 374KG BRONZANIH ELEMENATA POLILEJA

Beranac pred sudom: Iz hrama ukrao 374 kg bronzanih elemenata polileja

Zbog optužbi da je počinio tešku krađu, R.B. iz Berana naći će se pred Osnovnim sudom toga grada. Protiv njega je potvrđena optužnica, 6. oktobra.

  • Optužnicom je predstavljeno da je okrivljeni krajem juna, u gradskom parku u Hramu Svetog Simeona Mirotočivog, u ul. 29 Novembar bb, opština Berane, oduzeo 374 kilograma bronzanih elemenata polileja vrijednosti 17.952 eura. To je uradio na način što je kroz otvor od prozora ušao i iz paketa koji su se nalazili u centralnom dijelu oduzeo bronzane djelove polileja- navedeno je optužnicom.

Stavio ih je u džakove i iznio tako što je izašao kroz desna bočna vrata koja je prethodno otključao pomoću ključa koji se nalazio u bravi sa unutrašnje strane.

  • A sve u namjeri da njihovim prisvajanjem sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist u iznosu od preko tri hiljade eura- predstavljeno je optužnicom

Povezane vijesti

Pretežno sunčano, do 28 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, a najviša temperatura vazduha iznosiće 28 stepeni. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, poslijepodne