Beranac očarao voditeljku, ali zavisi od publike: Glasajte da Beranac Nermin Kalić Nero ide dalje u takmičenju „NIKAD NIJE KASNO“

Nervin Kalić Nero (56) iz Berana još je jedan od crnogorskih učesnika u muzičkom takmičenju za veterane “Nikad nije kasno” koji su okušali sreću tokom aktuelne sezone.

Nero je u sinoć emitovanoj emisiji uradio dobar posao – uz hit “Srno moja malena” potvrdio je da zaslužuje mjesto u takmičenju, a i prije nastupa osvojio je simpatije voditeljke Bojane Lazić, koja je bila specijalna gošća žirija.

“Čim ste kročili u studio, znala sam da ste Crnogorac. Moram da kažem da posedujete taj X faktor i ne sumnjam da ćete napraviti sjajnu atmosferu”, poručila je Bojana, a Nero se onda potrudio da opravda njena očekivanja.

“Imali ste sjajnu energiju. Ne znam da procijenim da li je to pjevački bilo dobro, ali volim što ste me natjerali da zaigram”, dodala je voditeljka, objavljeno je na sajtu takmičenja.

Nastup u trećem krugu bio je Nerov najbolji dosad – kazao je predsjednik žirija Saša Milošević Mare.

Nero je zatim sa nadom Grand produkcije Jelenom Vušurović zapjevao “Blagujno dejče”, ali će na prolazak u novi krug morati da pričeka – na potezu je publika.

Naime, u duelu sa koleginicom Snežanom Trifunović Nerov opstanak u takmičenju zavisi od podrške publike, a onlajn glasanje je u toku do utorka u ponoć, na sajtu Granda.

Nerov sinoćnji nastup dostupan je na snimku ispod (1:24).

Povezane vijesti

Danas sjednica Vlade

Vlada Crne Gore danas će održati 67. sjednicu po redu. Početak sjednice zakazan je za 11 časova Sjednicu možete pratiti uživo na našem portalu