Berane i 2014. godina – POKRETAČ smjene DPS režima i PROMJENA u CRNOJ GORI

Neka svima bude naš grad i 2014. godina kao primjer borbe i promjena, a posebno danas, na putu ka potpunom razvlašćenju Mila Đukanovića i DPS-a

Beranci su uvijek vraćali građanima vjeru u poštenje i odgovoran odnos prema svom gradu, a koalicija Zdravo Berane na čelu sa nosiocem liste Dragoslavom Šćekićem, nakon preuzimanja vlasti od DPS-a, iako zatrpani dugovima i lošim opštim stanjem, više puta su dokazali domaćinski odnos prema svima, ponajviše su vodili računa o najstarijim, o mladima, o porodici, o zdravlju, o umjetnosti i kulturi i svim segmentima života

Sve je počelo iz Berana 2014. godine, kada smo se prvi oduprijeli vladavini DPS-a i suočili se sa svim onim najgorim što je iza njih ostalo – veliki dugovi, loša infrastruktura, migracija stanovništva, nezaposlenost, uništena privreda.

Zdravo Berane 2014.

Te 2014. godine borba i razvlašćenje Mila Đukanovića i DPS-a počelo je upravo iz Berana, kada je koalicija Zdravo Berane  (SNP i DF) na čelu sa nosiocem liste, aktuelnim ministrom zdravlja Dragoslavom Šćekićem, osvojila vlast u Beranama.

Foto: Zdravo Berane 2014.

DPS je tada doživio veliki poraz u Beranama, što se onda dalje proširilo i na druge gradove Crne Gore.

Nastavilo se kroz još jednu pobjedu na izborima 2018. godine, još jedan poraz DPS-a u Beranama, još jedna borba

A onda Zakon o slobodi vjeroispovijesti, kap koja je prelila čašu, i alarm za promjene koji opet kreće naravno iz pokretačkog grada, iz Berana. Blokada magistralnog puta Berane- Bijelo Polje, odlučni da NE DAMO SVETINJE, godinu dana borbe za svetinje, svi kao jedan, odbranili i odlučili da ubedljivom pobjedom stanemo iza svojih djela i promijenimo tridesetgodišnji režim Mila Đukanovića.

Manastir Đurđevi Stupovi Berane 2020.
Foto: Radio Berane

Beranci su uvijek vraćali građanima vjeru u poštenje i odgovoran odnos prema svom gradu nakon preuzimanja vlasti od DPS-a, iako zatrpani dugovima i lošim opštim stanjem, više puta su dokazali domaćinski odnos prema svima, ponajviše su vodili računa o najstarijim, o mladima, o porodici, o zdravlju, o umjetnosti i kulturi i svim segmentima života.

2020. godina

Beranci, kao neko ko se sve vrijeme zalagao za promjene i neku novu Crnu Goru, plaćali smo danak tome i od prethodnih DPS vlasti ,,kažnjavani,, time što su ulaganja u ovaj grad bila minorna, ali ono na šta moramo i ovdje ukazati jeste da su očekivanja poslije 30.avgusta bila mnogo veća, i da na žalost ovaj grad ni u periodu 42. Vlade nije imao odnos kakav naši sugrađani zaslužuju.

Svjesni smo činjenice da svi moramo imati isti cilj- služiti građanima i raditi u njihovom najboljem interesu.

Neka svima bude naš grad i 2014. godina kao primjer borbe i promjena, a posebno danas, na putu ka potpunom razvlašćenju Mila Đukanovića i DPS-a

Povezane vijesti