BERANE: IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO MZ POLICA

Na konstitutivnoj sjednici novoizabrani Savjet mjesne zajednice Polica jednoglasnom odlukom prisutnih članova izabrao je Novaka Zekića za predsjednika, a za njegovog zamjenika imenovan je Milan Cikić.

Novi saziv Savjeta te Mjesne zajednice izabran je krajem prošlog mjeseca, a prema odluci koja je donijeta na Zboru građana, u naredne dvije godine Savjet ove Mjesne zajednice će činiti 11 članova, koji su jednoglasno izabrani, u sastavu: Miko Obadović (Mašte), Slađo Ilić (Mašte), Živko Boričić (Dragosava), Vesko Đurišić (Babino), Dragan Veljić (Babino), Novak Zekić (Goražde), Branko Đukić (Goražde), Budo Popović (Goražde), Milun Tmušić (Tmušići), Milo Cikić (Zagrađe) i Slavo Mihajlović (Zagrađe).

Ovom prilikom, potvrđen je i Nadzorni odbor od tri člana, u sastavu: Milo Tmušić (Tmušići), Vuksan Golubović (Dragosava) i Radoslav Đurišić (Babino).

Do sada su funkciju predsjednika i zamjenika Savjeta uspješno obavljali Boban Veljić i Miomir Maslovarić, koji su novom rukovodstvu poželjeli puno sreće u budućem radu.

U ime Opštine Berane, zborovima mještana i sjednici Savjeta prisustvovala je savjetnica za mjesne zajednice u Sekretarijatu opšte upravu i društvene djelatnosti Milica Račić.

Povezane vijesti

Hana Ljuca ĐAK generacije Beranske Gimnazije

Čestitke! Odlukom Nastavničkog vijeća JU Gimnazije “Panto Mališić”, za učenicu generacije za školsku 2023/24. godinu izabrana je Hana Ljuca. Ona je učenica IV-2 odjeljenja.