BERANE POKRETAČ SMJENE REŽIMA I PROMJENA U CRNOJ GORI


Danas, godinu poslije ispisivanja istorije, moramo da ukažemo na par činjenica. Kao neko ko se sve vrijeme zalagao za promjene i neku novu Crnu Goru, plaćali smo danak tome i od prethodne vlasti ,,kažnjavani,, time što su ulaganja u ovaj grad bila minorna, ali ono na šta moramo i ovdje ukazati jeste da su očekivanja poslije 30.avgusta bila mnogo veća, i da na žalost ovaj grad ni od nove vlasti nema odnos kakav naši sugrađani zaslužuju.


Sve je počelo iz Berana 2014. godine, kada smo se prvi oduprijeli vladavini DPS-a i suočili se sa svim onim najgorim što je iza njih ostalo – veliki dugovi, loša infrastruktura, migracija stanovništva, nezaposlenost, uništena privreda.

2014. godina


Dalje se nastavilo kroz još jednu pobjedu na izborima 2018. godine, još jedan poraz DPS-a u Beranama, još jedna borba.

2018. godina


A onda Zakon o slobodi vjeroispovijesti, kap koja je prelila čašu, i alarm za promjene koji opet kreće naravno iz pokretačkog grada, iz Berana. Blokada magistralnog puta Berane- Bijelo Polje, odlučni da NE DAMO SVETINJE, godinu dana borbe za svetinje, svi kao jedan, odbranili i odlučili da ubedljivom pobjedom stanemo iza svojih djela i promijenimo tridesetgodišnji režim Mila Đukanovića.

2020. godina

Beranci su uvijek vraćali građanima vjeru u poštenje i odgovoran odnos prema svom gradu i dokazali da opštinska vlast vodi računa o najstarijim, o mladima, o porodici, o zdravlju, o umjetnosti i kulturi i svim segmentima života. Svjesni smo činjenice da svi moramo imati isti cilj- služiti građanima i raditi u njihovom najboljem interesu.

Dragoslav Šćekić, prvo proglašenje pobjede u Crnoj Gori.

Uz želju da sledeći 30.avgust dočekamo korak bliže Evropskoj Uniji, uz želju da naš grad bude u  prioritetima nove crnogorske vlasti, nastavljamo da Vas informišemo o svim bitnim dešavanjima u gradu i državi.
Hvala svima koji su nosili proces i gradjanima koji su podrzali i bili nedvosmisleno na putu zaustavljanja rezima i borbe za promjene i slobodno drustvo, ali pozivamo sve one koji su nevoljno bili zbog raznih prijetnji i pritisaka da stanu na stranu slobode i napretka Berana i Crne Gore.

Piše: Budim info

ОдговориПроследи

Povezane vijesti