Beranska policija podnijela krivične prijave protiv dva lica zbog uživanja droga

Beranska policija podnijela je krivične prijave protiv dvije osobe zbog omogućavanja uživanja droga, saopšteno je danas iz Uprave policije (UP).

Iz UP su naveli da je beranska policija u krugu Gimnazije „Panto Mališić“ kontrolisala B.R. (18) koji je u momentu kada je uočio policajce bacio cigaretu sa sadržajem marihuane, tzv. džoint.

Iz UP su kazali da je od B.R. prikupljeno obavještenje na zapisnik kojom prilikom je policija došla do sumnje da je B.R. omogućio uživanje droge drugoj osobi.

„Upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama po čijem je nalogu protiv B.R. podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga“, piše u saopštenju.

Iz UP su naveli i da je policija kontrolisala M.D. (38) te da je on tom prilikom bacio dva manja pvc pakovanja sa sadržajem marihuane.

„Obaviješten je tužilac i protiv M.D. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga“, zaključuje se u saopštenju UP.

Povezane vijesti

U Kolumbiji ubijen Žabljačanin

Pogođen je sa tri hica, a tamošnje vlasti pokušavaju da identifikuju ubice uz pomoć snimaka sa nadzornih kamera Žabljačanin S.M ubijen je juče oko podne