Bogavac i Savićević: Beranski stadion zadovoljiće najviše standarde

Predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac, potpredsjednik Darko Stojanović i savjetnik u službi predsjednika Zoran Jojić održali su radni sastanak sa predsjednikom Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanom Savićevićem i generalnim sekretarom Momirom Đurđevcem.

Na sastanku održanom u FSCG čelnici Opštine i FSCG razgovarali su o daljoj saradnji na unapređenju sportske infrastrukture u Beranama. Ovom prilikom istaknuto je obostrano zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom.

„Zadovoljstvo je što smo imali priliku da razgovaramo i razmijenimo informacije koje su od ključnog značaja za dalju saradnju opštine Berane i Fudbalskog saveza Crne Gore. Raduje nas spremnost FSCG na daljem unapređenju uslova za bavljenje sportom u Beranama. Kroz partnerski odnos daćemo maksimalan doprinos za stvaranje boljih uslova za sve naše sportiste“- istakao je predsjednik Bogavac.

Podsjećamo Fudbalski savez CG u prethodnom periodu aktivno je učestvovao na uređenju gradskog stadiona u Beranama, u sklopu kojeg je rekostruisana istočna tribina i postavljeni reflektori. U duhu dobre saradnje očekujemo pomoć i na uređenju zapadne tribine, čime bi ovaj sportski objekat zasijao punim sjajem.

Rekonstrukcija zapadne tribine obuhvata građevinske radove, natkrivanje tribine, izradu hidroizolacije, uređenje podtribinskog prostora, izradu protivpožarnog i ostalih bezbjednosnih sistema.

Izvor: sajt Opštine Berane

Povezane vijesti