Bokser “Radničkog” iz Berana učestvuje na Prvenstvu Evrope

Nakon izvanrednih sportskih rezultata, koje takmičari Bokserskog kluba “Radnički” iz Berane postižu u posljednje vrijeme, stiglo je još jedno priznanje za ovaj uzoran sportski kolektiv.

Naime, takmičar ovog kluba Andrija Ćeranić, kao član bokserske reprezentacije Crne Gore, nastupa na Prvenstvu Evrope za školarce, koje se održava od 15. do 26. avgusta u Sloveniji.

Ćeranić je na izbornom međunarodnom turniru u Grčkoj, nastupajući u dresu reprezentacije, osvojio srebrnu medalju, nakon čega je uslijedio poziv selektora Ružića za pripreme od 17. do 30. jula u Nikšiću.

U okviru tih priprema, u Podgorici je održan Međunarodni bokserski turnir „Trofej Podgorice“, na kojem je Ćeranić osvojio zlatnu medalju, savladavši u polufinalu reprezentativca Hrvatske a u finalu takmičara iz Podgorice.

On se na taj način ozbiljno preporučio i uslijedio je poziv da učestvuje na pripremama u gradu pod Trebjesom, koje su počele drugog avgusta i traju do polaska na Evropsko prvenstvo u Sloveniji.

“Ovo predstavlja veliko priznanje, ne samo za naš klub, već za beranski sport u cjelini. To je dokaz da se u klubu predano i stručno radi i da je naša omladinska bokserska škola prepoznatljiva ne samo u Beranama, Crnoj Gori i okruženju već i šire. Uz već afirmisane takmičare – Remza Ikovića, Armina i Enesa AdrovićaAleksu Orovića, Petra Veljića, uz mlade Miška i Petra MiloševićaVasilija Čantrića, te sada Ćeranića naš klub stasava u ozbiljan sportski kolektiv koji će imati šta da kaže na predstojećim takmičenjima“, kazali su iz BK „Radnički“.

Kako ističu, klub bez obzira na ostvarene rezultate i istorijat nema salu za trening, pa se nadaju da će lokalna uprava imati razumijevanja za njih u narednom periodu

Povezane vijesti

Zeta dobija registarske tablice

Svi zahtјevi predati od 20. septembra, kako dodaju, dobiće nove tablice sa oznakama „ZT“ Područna filiјala MUP-a Golubovci će početi sa izdavanjem registarskih tablica za