Bokseri Radničkog iz Berana nastavljaju sa dobrim rezultatima

Pojedinačno prvenstvo Crne Gore u boksu za sve uzraste održano je juče i danas u Nikšiću.

Treneri Mićo I Vučić Dobrašinović za Budim info o ostvarenim rezultatima

Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima. Momci iz kluba su opravdali naša očekivanja. Sve pohvale za Bokserski savez CG, Opštinu Nikšić za organizaciju ovog takmičenja na kojem naš Klub odaje priznanje i zahvalnost. Nastavićemo dalje da nižemo uspjehe i da predstavljamo naš grad.“

Bokserski klub Radnički iz Berana nastupio je sa devet takmičara i osvojio četiri zlatne, jednu srebranu i tri bronzane medalje. Čime je u ekipnom plasmanu zauzeo 3 mjesto u konkurenciji 14 klubova.

Foro: Mićo Dobršinović

Zlatne medalje osvojili su Remzo Iković i Enis Adrović u konkurenciji seniora, Misko Milsević u konkurenciji pionira i Aleksa Orovic u konkurenciji juniora.

Zlatnu medalju osvojio je i Petar Milsević koji je boksovao van konkurencije jer u svojoj kategoriji nije imao protivnika.

Srebranu medalju je osvojio Petar Veljić u polu velteru, Petar Simonovic u poluteškoj konkurencija mladi bronzu kao i Ceranić u konkurenciji školaraca, Armin Adrovic u polu velteru u konkurenciji seniora.

Najboljim juniorom prvenstva proglasen je Aleksa Orović. Kapiten Remzo Ikovic osvojio 10 titulu prvaka države, ukupno petu seniorsku.

Piše: Budim info

Povezane vijesti