Boškovićeva „neizmjrena“ ljubav prema RK „Budućnost“ na račun građana Crne Gore

Ovaj svestrani patriota pored raznih prljavih poslova DPS-a, imao je velikog udjela i u kampanjama DPS-a u Beranama i ostalim gradovima Crne Gore

Predrag Bošković je svojim prljavim poslovima uticao i na kampanje DPS-a u Beranama, što mu već nekoliko godina zaredom ne polazi za rukom.

Berane je grad koji se smatra vjesnikom promjene u Crnoj Gori, grad iz koga je sve krenulo, grad odakle je počelo rušenje režima DPS-a i njihovih nepočinstava što se pokazalo i na poslednjim lokalnim izborima.

Iako su čelnici DPS-a svojim prljavim i perfidnim poslovima pokušali nekoliko puta da naruše i poremete izborni proces, na čelu i u organizaciji Predraga Boškovića ili „bijelog orla“ i bivšeg ministra odbrane koji je „ponosan na to šta je uradio za crnogorski sport“, a na sreću Crne Gore Boškovićevo učešće i perfidnosti u kojima je djelovao i sudjelovao sa ostalim čelnicima DPS-a u Beranama nisu se još jednom u nizu završila onako kako su planirali.

Zahvaljujući tome danas imamo pad ovog režima u svim gradovima Crne Gore i državu koja je krenula u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

On i svi drugi koji su učestvovali u pljačkanju ove države, a koji juče i danas mašu zastavama i drže ruku na srce dok izgovaraju ime Crne Gore, a drugom kriju svoje pune džepove novca oduzetog od naših građana, pokazujući na taj način „patriotizam“ treba da odgovaraju za sva nepočinstva i štetu koju su napravili ovoj državi i građanima. Tek tada ćemo im priznati da vole Crnu Goru i da su prave patriote.

Moramo se još jednom osvrnuti i vratiti na crnogorski sport („Budućnost„), „bijelog orla“i Rudnik uglja u Plevljima, i na to gdje je i kako, kojim transakcijama i transferima išao i utrošen novac, a posebno onaj koji je usmjeren prema Ženskom rukometnom klubu „Budućnost“.

Kada je u pitanju finansiranje Rukometnog kluba „Budućnost“ ne treba zaboraviti da su iz Rudnika uglja Pljevlja u Podgoricu otišli milioni eura, posebno u periodu kada je Predrag „bijeli orao“ bio predsjednik Odbora direktora Rudnika uglja, a koji je u jednom vremenskom periodu bio i predsjednik podgoričkog Rukometnog kluba.

To koliko je Predrag Bošković „volio“ RK „Budućnost“ govori i činjenica da je Vlada Crne Gore u kojoj je on bio ministar čak četiri resora (ministar ekonomije, ministar rada i socijalnog staranja i ministar prosvjete i ministar odbrane) tražila da Rudnik uglja finasijski pomogne Rukometni klub Budućnost što je izazvalo buru nezadovoljstva među sportskim radnicima i građanima Pljevalja. U lokalnoj upravi tada su govorili da ih takav zahtjev Vlade iznenađuje jer ona nikada nije tražila da Rudnik, Termoelektrana ili Rudnik olova i cinka „Šuplja stijena“ pomognu pljevaljske sportske kolektive koji su u više nego nezavidnoj finansijskoj situaciji.

I čelnici tadašnjeg DPS-a u Pljevljima bili su iznenađeni ovakvim zahtjevom Vlade, ali su se „pravdali“ pred građanima tada i govorili kako „Rukometni klub „Budućnost“ u pozitivnom smislu promoviše Crnu Goru.“

Za samo dvije godine, a u periodu kada je bio direktor Odbora direktora Rudnika uglja u Pljevljima, Predrag Bošković je Ženski RK „Buducnost“ finansirao sa 9.5 miliona eura.

Predrag Bošković

To se svakako zove patriotizam prema sopstvenom džepu i interesu.

Pozivamo SDT da ispita finansijske transfere koji su se u periodu dok je DPS i Predrag Bošković bio na čelu Odbora direktora Rudnika usmjeravali prema Ženskom RK „Budućnost“.

Svakako da ćemo se u narednom periodu osvrnuti i na druge prljave poslove ovih DPS čelnika i patriota svoga džepa i interesa.

Piše: Budim info

Povezane vijesti

Italijanke koje se bore protiv mafije

U regiji Pulja grupa žena se suprotstavlja mafijaškim strukturama moći, izlažući se velikim ličnim rizicima To je bio prizor iz filma “Kum”. U noći prvog

Danas je Kurban bajram

Najveći islamski praznik Kurban bajram počinje danas, a slaviće se četiri dana. Praznik se zove Kurban bajram jer se na taj dan prinosi žrtva –