Božović: Crna Gora da uputi kontingent vojnika na Kosovo

“Siguran sam da bi kontingent crnogorske vojske mnogo učinio na osjećaju sigurnosti za srpsku zajednicu na Kosovu, kao i na zaštiti svetinja Srpske pravoslavne crkve”

Kandidat za poslanika koalicije “SNP – Demos – Za tebe” Bogdan Božović (SNP) rekao je danas da bi Crna Gora trebalo da iskoristi učešće u međunarodnim organizacijama da bi uputila svoj kontingent vojnika na Kosovo.

Božović je, komentarišući vijest o turskim specijalcima koji će se pridružiti snagama KFOR-a, na društvenim mrežama upitao zašto i Crna Gora ne učini isto.

“Siguran sam da bi kontingent crnogorske vojske mnogo učinio na osjećaju sigurnosti za srpsku zajednicu na Kosovu, kao i na zaštiti svetinja Srpske pravoslavne crkve”, istakao je on.

Božović je dodao da bi se Crna Gora na taj način pokazala kao pouzdan i odgovoran partner koji doprinosi regionalnom miru i stabilnosti

Povezane vijesti

Od sjutra kreće akcija Stop inflaciji

Akcija Stop inflaciji 100+ počeće sjutra, a građane, prema najavama iz Vlade, očekuje sniženje cijena preko 100 artikala. Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma je u