BRITANSKA DOKTORKA STALA U ODBRANU NOVAKA

➡️Poznata britanska doktorka Rene Henderkamp stala je u odbranu Novaka Đokovića zbog situacije povodom Australijan opena.

Naime, spekulacije da Novaka neće pustiti u Melburn i da ga uslovljavaju sa vakcinom protiv korone je i te kako naljutilo eminentnu doktorku.

– Čula sam da će Novak propustiti Australijan open jer odbija da primi vakcinu – napisala je Rene Henderkamp, s tim što Đoković nije rekao da se neće vakcinisati, nego da ne želi o tome javno da priča,m a u tome ga je podržao Danil Medvedev.

– On je fizički spreman sportista koji je preležao korona virus i ima najbolji mogući imunitet. NJegovo je pravo da donese ovu odluku, kao što bi to trebalo da bude pravo svakog ljudskog bića. Protiv obavezne vakcinacije.

Doktorka pokrenula je lavinu komentara. Mnogi su je podsjetili da je Novak rekao da ne želi da se ti podaci saopštavaju, a ne da ne želi da se vakciniše. Takođe, Novakovi fanovi podržali su Rene, drugi su je napali.

  • NJegovo pravo je da kaže ne, kao i tvoje. Ako ste zabrinuti, zaštitite se vakcinom. Prestanite da donosite medicinske odluke za drugo ljudsko biće – uzvratila je Britanka na kritike i stavove da Novak mora da se vakciniše.

Povezane vijesti

Od ponoći skuplji benzin i eurodizel

Eurosuper 95 i 98 poskupiće po četiri centa, eurodizel za cent Ministarstvo energetike i rudarstva objavilo je nove cijene goriva, po kojima će eurosuper 95

Poginuo radnik Rudnika uglja u Pljevljima

Radnik Rudnika uglja Pljevlja poginuo je danas na radnom mjestu, saznajemo nezvanično iz Uprave policije. Do smrti je došlo prilikom demontaže elemenata na dizalici. Iz