BRITANSKA DOKTORKA STALA U ODBRANU NOVAKA

➡️Poznata britanska doktorka Rene Henderkamp stala je u odbranu Novaka Đokovića zbog situacije povodom Australijan opena.

Naime, spekulacije da Novaka neće pustiti u Melburn i da ga uslovljavaju sa vakcinom protiv korone je i te kako naljutilo eminentnu doktorku.

– Čula sam da će Novak propustiti Australijan open jer odbija da primi vakcinu – napisala je Rene Henderkamp, s tim što Đoković nije rekao da se neće vakcinisati, nego da ne želi o tome javno da priča,m a u tome ga je podržao Danil Medvedev.

– On je fizički spreman sportista koji je preležao korona virus i ima najbolji mogući imunitet. NJegovo je pravo da donese ovu odluku, kao što bi to trebalo da bude pravo svakog ljudskog bića. Protiv obavezne vakcinacije.

Doktorka pokrenula je lavinu komentara. Mnogi su je podsjetili da je Novak rekao da ne želi da se ti podaci saopštavaju, a ne da ne želi da se vakciniše. Takođe, Novakovi fanovi podržali su Rene, drugi su je napali.

  • NJegovo pravo je da kaže ne, kao i tvoje. Ako ste zabrinuti, zaštitite se vakcinom. Prestanite da donosite medicinske odluke za drugo ljudsko biće – uzvratila je Britanka na kritike i stavove da Novak mora da se vakciniše.

Povezane vijesti

U Kolumbiji ubijen Žabljačanin

Pogođen je sa tri hica, a tamošnje vlasti pokušavaju da identifikuju ubice uz pomoć snimaka sa nadzornih kamera Žabljačanin S.M ubijen je juče oko podne