CEDIS sjutra, prije najavljenih smjena, dijeli stanove i zapošljava nove radnike

CEDIS je preduzeće koje je od osnivanja u posljednje vrijeme bilježilo najgore rezultate

Na dnevnom redu, koji portal Dana objavljuje, prva tačka je pravilnik o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta, a kao druga pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o rješavanju stambenih potreba zaposlenih

Sjutra će biti održana vanredna sjednica Odbora direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema CEDIS na kojoj će, kako je planirano, biti usvojena nova sistematizacija, Pravilnik o stanovima i novoj organizaciji preduzeća, potvrđeno je portalu Dana.

Foto: portal Dan

Prema informacijama portala Dan u CEDIS-u žure sa donošenjem ovih odluka jer je već najavljeno da će doći do promjena u Odboru direktora, ali i u vrhu menandžmenta preduzeća. Tako je već izvjesno da će, ako budu „odrađene“ najavljene tačke dnevnog reda CEDIS imati 1963 zaposlena, odnosno otvaraju novih skoro 300 radnih mjesta.

Mnogi smatraju da je ovo previše, a naročito kada su stanovi u pitanju za preduzeće koje je od osnivanja u posljednje vrijeme bilježilo najgore rezultate.

CEDIS će i u Beranama napraviti jedan od centara kompanije, u koji će prebaciti službe za upravljanje regionom, odnosno koje će pokrivati Bijelo Polje, Pljevlja i Berane.

Izvor: Dan

Povezane vijesti