Crna Gora u trci za NAGRADU „NAJBOLJA WELLNESS DESTINACIJA NA SVIJETU“

Crna Gora se našla među kandidatima za prestižnu nagradu World Spa Awards 2023 u kategoriji Najbolja wellness destinacija na svijetu, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Iz NTO-a su kazali da je riječ o globalnoj inicijativi koja postavlja standarde i nagrađuje izvrsnost u spa i wellness turizmu kroz program godišnjih nagrada.

„Sa ciljem da inspirišu izuzetne standarde i povežu spa potrošače sa najboljim u spa i wellness turizmu, organizatori osluškuju potrebe i iskustva putnika, kako bi napravili uži izbor nominovanih“,  navodi se u saopštenju.

Na devetoj po redi dodjeli nagrada, uz Crnu Goru će se u istoj kategoriji takmičiti Oman, Šri Lanka, Švajcarska, Vijetnam, Indija, Italija, Novi Zeland, Bali (Indonezija) i tri američke savezne države – Kalifornija, Arizona i Havaji.

„Sama nominacija na ovom prestižnom takmičenju i u ovako jakoj konkurenciji predstavlja veliko dostignuće i neprocjenjivu globalnu promociju, potvrđujući da se Crna Gora visoko pozicionira kao destinacija sa atraktivnom i raznovrsnom turističkom ponudom“,  navodi se u saopštenju.

Sve do 8. avgusta, svi profesionalaci iz privrede, predstavnici medija i klijenti mogu da glasaju online za svog favorita u okviru spa i wellness sektora.

„Dajte svoj glas i doprinesite boljoj promociji Crne Gore „, poručili su iz NTO-a.

Povezane vijesti

Italijanke koje se bore protiv mafije

U regiji Pulja grupa žena se suprotstavlja mafijaškim strukturama moći, izlažući se velikim ličnim rizicima To je bio prizor iz filma “Kum”. U noći prvog

Danas je Kurban bajram

Najveći islamski praznik Kurban bajram počinje danas, a slaviće se četiri dana. Praznik se zove Kurban bajram jer se na taj dan prinosi žrtva –