Damjanović sa saradnicima u službenoj posjeti Beogradu

Ministar finansija, Aleksandar Damjanović, sa saradnicima, u službenoj je posjeti Beogradu i tom prilikom sastaće se sa ministrom finansija i potpredsjednikom Vlade Srbije, Sinišom Malim i njegovim saradnicima.

Kako je saopšteno iz Ministarstva finansija, ministri će detaljnije razgovarati o temama koje su prepoznate kao važne za jačanje ekonomske saradnje dvije zemlje prilikom prethodnog bilatralnog susreta, sa fokusom na infrastrukturne projekte i olakšavanje platnog prometa između dvije susjedne države.

Posjeta Beogradu biće prilika i da ministri finansija, razmjene iskustva kada je u pitanju primjena Zakona o igrama na sreću, sa fokusom na unaprjeđenje ISONIS sistema i e-faktura”, dodaju u saopštenju.

Crnogorsku delegaciju, koju predvodi Damjanović čine sekretarka, Ana Raičević, državni sekretar ,dr Ilija Vukčević i direktor Uprave za igre na sreću, Andrija Ćetković

Povezane vijesti

BiH: Pronađen kokain u paketima banana

Kokain su juče prilikom rada u skladištu pronašli u paketima banana radnici te odmah obavijestili svoga šefa, koji je pozvao vlasnika firme U Širokom Brijegu,