back to top

Najčitanije

Povezani članci

Danas pretežno sunčano, temperatura do 37 stepeni

Na sjeveru Crne Gore, pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno i toplo vrijeme.

Nešto više oblaka u popodnevnim satima, ali uglavnom bez kiše. Vjetar slab do umjeren, sjeverni. Temepratura do 33 stepena. Na jugu sunčano ili pretežno sunčano i vruće. Vjetar slab do promjenljiv. Temperatura do 37 stepeni.

More: malo talasasto. Vjetar slab do umjere, zapadni. Temperatura mora 25 stepeni. UV indeks vrlo visok, oko 9,5 UV jedinica.

CRNA GORA- tri dana – Sjever

Narednih dana na sjeveru malo do umjereno oblačno uz duže sunčane periode i toplo, i bez bitnije promjene temperature.Vjetar povremeno umjeren do pojačan sjeverni.

CRNA GORA- tri dana – Jug

Na jugu sunčano, ili pretežno sunčano i vruće. Uglavnom u noćnim i jutarnjim satima, biće umjerenog do pojačanog sjeveroistočnog vjetra, dok će tokom dana dominirati vjetar sa mora. Temperatura do 39 stepeni.

Prognoza za Evropu:

Ciklon sa Atlantika i dosta svježije vrijeme, zahvataju Skandinaviju, dio zapadnih i dio centralnih predjela, uslovljavajući mjestimičnu kišu i pojačan južni i jugozapadni vjetar. Nešto više padavina se očekuje na britanskim ostrvima, i u uskom pojasu između zapadnih i centralnih oblasti. U ostalom dijelu kontinenta dominira sunčano ili malo do umjereno oblačno i veoma toplo vrijeme u većini mjesta sa temperaturom preko 30, a u južnim predjelima i do 37 stepeni.

Prognoza za Balkan:

Na Balkanu pretežno sunčano veoma toplo, bolje reći vruće vrijeme. U popodnevnim satima ponegdje će biti razvoja oblaka, a u planinama lokalno je moguća kratkotrajna kiša ili grmljavina. Temperatura uglavnom od 32 do 36, u južnim predjelima i par stepeni viša.