DEMOKRATE, ŠTO PRIJE POTPIŠITE INICIJATIVU SNP

Izjava poslanika Demokrata Dragana Krapovića kojom je nagovijestio pokretanje inicijative za smjenu predsjednika države Mila Đukanovića, u najmanju ruku je čudna, s obzirom da je Socijalsitička narodna partija Crne Gore, već nekoliko dana unazad dostavila inicijativu sa istim ciljem svim poslaničkim klubovima parlamentarene većine, dakle i Demokratama.

Ne želimo da vjerujemo da je u pitanju loša namjera a još manje da sumnjamo da se radi o neinforismanost Demokrata, no, to neka građani prosude.

Bez želje da se sporimo oko prava prvenstva ovim povodom, još jednom pozivamo kolege Demokrate da što prije potpišu inicijativu koju je podnijela SNP, kako bi se stvorili uslovi da se ona u najkraćem roku nađe na dnevnom redu vanredne sjednice Skupštine Crne Gore.

Složićemo se da nam je cilj isti a to je razrešenje Mila Đukanovića, pa o ovakvim stvarima uopšte ne bi trebalo pokretati priču.

Predlog za pokretanje postupka za utvrđivanje da li je Predsjednik Crne Gore povrijedio Ustav

Izvor: portal SNP-a

Povezane vijesti

Uhapšena Direktorica ASK-a Jelena Perović

Direktorica Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelena Perović uhapšena je danas u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO). Službenici SPO ušli su jutros sa nalogom za

Pretres u prostorijama ASK-a

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) ušli su jutros sa nalogom za pretres u zgradu Agencije za sprječavanje korupcije (ASK). SPO je blokirao zgradu i u