DEMOKRATE, ŠTO PRIJE POTPIŠITE INICIJATIVU SNP

Izjava poslanika Demokrata Dragana Krapovića kojom je nagovijestio pokretanje inicijative za smjenu predsjednika države Mila Đukanovića, u najmanju ruku je čudna, s obzirom da je Socijalsitička narodna partija Crne Gore, već nekoliko dana unazad dostavila inicijativu sa istim ciljem svim poslaničkim klubovima parlamentarene većine, dakle i Demokratama.

Ne želimo da vjerujemo da je u pitanju loša namjera a još manje da sumnjamo da se radi o neinforismanost Demokrata, no, to neka građani prosude.

Bez želje da se sporimo oko prava prvenstva ovim povodom, još jednom pozivamo kolege Demokrate da što prije potpišu inicijativu koju je podnijela SNP, kako bi se stvorili uslovi da se ona u najkraćem roku nađe na dnevnom redu vanredne sjednice Skupštine Crne Gore.

Složićemo se da nam je cilj isti a to je razrešenje Mila Đukanovića, pa o ovakvim stvarima uopšte ne bi trebalo pokretati priču.

Predlog za pokretanje postupka za utvrđivanje da li je Predsjednik Crne Gore povrijedio Ustav

Izvor: portal SNP-a

Povezane vijesti

Đoković u finalu Rolan Garosa

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Rolan Garosa pobjedivši Karlosa Alkarasa u setovima sa 3:1 (6:3, 5:7, 6:1, 6:1). Meč godine, „blokbaster meč“,