Demokrate u osmjehu i zagrljaju sa srbomrzcem Predragom Boškovićem

Bošković koji politički zastupa mafiju, kako smo juče čuli u Parlamentu, a možemo vidjeti da postoji i više krivičnih prijava protiv njega, sve to ne smeta Demokratama i Koprivici

„Bijeli orao“ ili  Predrag Bošković je čovjek kome je u poslednjih par godina meta za napad Srpska pravoslavna crkva i Temeljni ugovor za koji kaže da je to Vidovdanski ugovor skrojen po mjeri SPC u Beogradu!

Poslanik DPS-a Predrag Bošković ili Bijeli orao koji je takođe zadužen da obavlja „prljavi posao“ za DPS, reagovao je povodom objavljene verzije Temeljnog ugovora sa SPC. Kako je naveo „izdržala je ova država i veće okupatore pa će i ove“.

Vidovdanski ugovor. Radna verzija za tri dana skrojena u Beogradu po mjeri SPC. Krađa istorije, krađa kulturnog blaga, državna vjera, iznad ovozemaljskih zakona“ napisao je Bošković prije par mjeseci.

Juče na sjednici Skupštine premijer Dritan Abazović iznio je agrumentovane činjenice u vezi organizovanog kriminala i korupcije, šverca cigareta, ubistava, a u čijoj se priči više puta pominje i PREDRAG BOŠKOVIĆ.

Bošković koji politički zastupa mafiju, kako smo juče čuli u Parlamentu, a možemo vidjeti da postoji i više krivičnih prijava protiv njega. To sve ne smeta Demokratama i Koprivici, koji se navodno „bori protiv toga“ (dok ne ostvari korist), a onda sa osmjehom i ruku pod ruku sa „bijelim orlom“ smije se, provocira i ruši one koji se bore protiv takvih kao što je Bošković, i što je najgore protiv onih koji su riješili pitanje i status Srpske pravoslavne crkveu Crnoj Gori.

Možemo čuti i da se za pad Vlade treba „zahvaliti“ Borisu Bogdanoviću i Predragu Boškoviću.

Boris Bogdanović je „neformalni“ lider Demokrata koji je najviše doprinio „ratu“ između parlamentarne većine, odnosno njegova sujeta, neozbiljan i površan pristup prema politici i građanima Crne Gore.

To se vidjelo i sinoć kada su 9 poslanika URE, SNPa i CIVIS-a izašli sa predlogom rekonstrukcije Vlade a što je odmah u startu Bogdanović nazvao ga neozbiljnim političkim pamfletom, iako je nedugo nakon toga došla podrška rekonstrukciji od strane 20 poslanika Demokratskog fronta.

“Ovo je magla Inicijativa, klasičan bleferski potez, neozbiljan politički pamflet kojim ostaju pri ranijim stavovima da nema bilo kakvog dogovora prije nego što Vlada dobije podršku u Parlamentu”, kazao je sinoć Bogdanović.

I pored toga, postoji javna tajna da je upravo Boris Bogdanović zajedno sa Predragom Boškovićem dogovorio pad Vlade Dritana Abazovića

Povezane vijesti

Italijanke koje se bore protiv mafije

U regiji Pulja grupa žena se suprotstavlja mafijaškim strukturama moći, izlažući se velikim ličnim rizicima To je bio prizor iz filma “Kum”. U noći prvog

Danas je Kurban bajram

Najveći islamski praznik Kurban bajram počinje danas, a slaviće se četiri dana. Praznik se zove Kurban bajram jer se na taj dan prinosi žrtva –