DF: Upozoravamo Predraga Boškovića da nam ne prijeti lakooklopnim vozilima

Ako Đukanović i Roćen budu iskreni u odgovorima, u DF-u vjeruju da će „Predrag Bošković promijeniti svoje stavove, i ponovo navući krila bijelog orla na svoja nejaka pleća“

Glavni i odgovorni urednik ANB glasila “Udar” Predrag Bošković, u prepoznatljivom maniru ličnog Đukanovićevog šehida, svakog trećeg vikenda prospe malo srbofobije i rusofobije, ne bi li ostrugao posljednje ostatke svoje prošlosti bijelog orla, navode iz Demokratskog fronta.

Oni su reagovali na navode poslanika DPS-a Predraga Boškovića da će svaki pokušaj destabilizacije od strane DF-a i njihovih pomagača biti spriječen.

Umjesto da je protiv njega odavno podignuta optužnica zbog dijeljenja automatskih pušaka iz magacina Vojske Crne Gore agentima ANB- a i kriminalcima iz hotela Podgorica, kako bi pokušali državni udar 30. avgusta 2020. godine, ovaj lični poslanik Zorana Lazovića priziva 1997. godinu i tako najavljuje još jedno antiustavno ponašanje Mila Đukanovića. Upozoravamo Predraga Boškovića da nam ne prijeti lakooklopnim vozilima koje je kao ministar odbrane nabavio po cijeni skupljoj dva miliona evra od procijenjene vrijednosti, jer upravo ga neko od ovih vozila brzih dana može sprovesti do Spuža, jer su zatvorske marice već mjesecima zauzete prevozom njegovih partijskih drugova, navode iz DF-a.

Kako navode, pošto je Milo Đukanović dostavio parlamentu dopunjenu odluku za skraćenje mandata Skupštini, obavještavaju da je njegova ustavna obaveza da se kao odlazeći predsjednik države mora pojaviti na matičnim skupštinskim odborima da obrazloži svoj predlog.

Biće to veličanstvena prilika da Đukanoviću u ime DF-a poželimo toplu i tradicionalnu “dobrodošlicu”, i da ukrstimo argumente s njegovom zlokobnom namjerom da izazove državni udar u Crnoj Gori. Naravno, pored Đukanovićevih vrsnih savjetnika Miga Stijepovića, Milana Roćena i Zorana Pažina, očekujemo da se na odboru pojavi i Predrag Bošković, kako bi ličnim primjerom posvjedočio ljubav prema doživotnom predsjedniku DPS-a. A pošto je Predrag Bošković previše opterećen postojanjem Moskve i Beograda, biće nam zadovoljstvo da na odboru direktno pitamo Mila Đukanovića i Milana Roćena o njihovim “moskovskim godinama” i druženju sa Putinom, Lavrovom, Šojguom, Deripaskom, i zašto bi DPS svakog dana trebalo da zahvaljuje matuški za nezavisnu Crnu Goru, dodaju oni.

Ako Đukanović i Roćen budu iskreni u odgovorima, u DF-u vjeruju da će Predrag Bošković promijeniti svoje stavove, i ponovo navući krila bijelog orla na svoja nejaka pleća, i sigurno zatražiti od vladike Atanasija da mu vrate orden Svetog Save koji je DHL – om otpravio u Prijepolje.

Povezane vijesti