„Đukanoviću se naređuje da poruši nelegalno izgrađene objekte u Kočanima, u suprotnom će to učiniti država“

„Građevinski inspektor je dao rok od 20 dana za izvršenje ove mjere. Građani i na ovom primjeru mogu da vide ko je vladao Crnom Gorom tri decenije, ko je do juče bio predsjednik, a o pojedinim ljudima iz njegovog okruženja evo već pune dvije godine, pa i više, se bave policija, sudstvo i tužilaštvo“

Građanski pokret URA saopštio je večeras da je donijeto Rješenje kojim se odlazećem predsjedniku Crne Gore i lideru Demokratske partije socijslista (DPS) Milu Đukanoviću naređuje da poruši nelegalno izgrađene objekte u Kočanima, te da će u suprotnom to učiniti država.

Foto: Facebook/GP URA

„Urbanističko-građevinska inspekcija Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma na čijem čelu se nalazi ministarka Ana Novaković Đurović, donijela je danas Rješenje kojim se naređuje subjektu Milu Đukanoviću da poruši dva nelegalno izgrađena objekta u KO Kočani u Nikšiću. Kako se navodi u rješenju rok za izvršenje naređenja je 20 dana od dana njegovog prijema. Ako Milo Đukanović ne sruši objekte u predviđenom roku to će učinjeti država o njegovom trošku“, navodi se u saopštenju.

Iz te partije su poručili da nema više privilegovanih i zaštićenih, te da je Crna Gora na pravom putu

Povezane vijesti