Dragan Vukić imenovan za savjetnika potpredsjednika Vlade za demografiju i mlade

Dragan Vukić je stekao brojne diplome i sertifikate iz oblasti demokratije, a završio je i školu Demokratije, kao i školu Političkih studija.

Vlada Crne Gore je, na danas održanoj sjednici imenovala Dragana Vukića za savjetnika potpredsjednika Vlade za demografiju i mlade

Dragan Vukić rođen je 16. 02. 1987. godine u Beranama.

Završio je Srednju mješovitu školu, Gimnaziju u Andrijevici. Diplomirao je pravo na Pravnom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici.

Vukić je radio u službi za pravne i opšte poslove SNP-a Crne Gore od jula 2015.godine do  jula 2016.godine, nakon čega prelazi na  mjesto savjetnika direktora SNP-a Crne Gore u periodu od jula 2016. godine do oktobra 2017.godine.
Od 2017. godine Vukić je sekretar Izvršnog odbora Glavnog odbora SNP Crne Gore.

Bio je poslanik u Skupštini Crne Gore od avgusta 2020.godine do jula 2023.godine.
Kao poslanik Socijalističke narodne partije u Skupštini Crne Gore, bio je član Administrativnog odbora, član Zakonodavnog odbora, član  Odbora za prosvjetu, nauku, kulturu i sport i zamjenik člana Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje ( POSP).

Dragan Vukić je stekao brojne diplome i sertifikate iz oblasti demokratije, a završio je i školu Demokratije, kao i školu Političkih studija.

Povezane vijesti

Zemljotres kod Ulcinja

Slabiji zemljotres zabilježen je večeras u Crnoj Gori. Prema podacima Evropskog Mediteranskog seizmološkog centra (EMSC) jačina ovog zemljotresa u hipocentru (žarištu) iznosila je 2,4 jedinica