DRAGOSLAV ŠĆEKIĆ ĆE POBIJEDITI ĐUKANOVIĆA

POLITIČKI LIDERI PARTIJA IZ REGIONA SMATRAJU: ŠĆEKIĆ ĆE POBIJEDITI ĐUKANOVIĆA

Narodni poslanik, Aleksandar Đurđev istakao da je Đukanović i dalje snažna politička ličnost u Crnoj Gori i dodao da je važno da će doći do rekonstrukcije vlade u koju će ući i srpski predstavnici.

„U Vladu će da uđu i srpski predstavnici, to je izuzetno važno  i moraju da se dogovore oko zajedničkog kandidata koji ima šansu da smeni Mila Đukanovića.“ rekao je Đurđev

Osoba koja može da pobijedi Đukanovića je Dragoslav Dado Šćekić

„Video sam da takvi ljudi tamo postoje, upoznao sam jednoga čoveka za koga svi tvrde da je osoba koja može da pobedi Mila Đukanovića, a to je gospodin Dragoslav Dado Šćekić, dugogodišnji predsjednik Berana, srbin, otac petoro djece, koji je trenutno na funkciji direktora Zdravstvenog osiguranja Crne Gore. On je mlad, uspješan čovjek, srbin je i mislim da sve partije treba da se objedine oko njega i da se Milo Đukanović pobijedi.“ ističe Đurđev

Dragoslav Šćekić je prvi političar u Crnoj Gori koji je pružio otpor Milu Đukanoviću i pobijedio ga nekoliko puta u Beranama, čime je i otpočeo proces smjene DPS režima.

Naime 2014. godine, koalicija Zdravo Berane na čijem je čelu bio Dragoslav Šćekić, uprkos brojnim pritiscima od strane DPS-a (a tada vladajuće partije u Beranama) osvojili su vlast i krenuli da se bore sa svim onim lošim što je ostalo iza DPS-a i Mila Đukanovića.

Tomislav Kresović, novinar i publicista, rekao je za TV PINK, da 30 godina Milo Đukanović opstaje na pozicijama preko kriminalnih i koruptivnih radnji.

Kresović ističe da je Milo uvezan u taj sistem i dodaje da, dok se ne nađe adekvatna ličnost za njegovu smenu, biće problema sa njim.

Povezane vijesti

Pretežno sunčano, do 28 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, a najviša temperatura vazduha iznosiće 28 stepeni. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, poslijepodne