ĐUKANOVIĆEV POLITIČKI SAT DAVNO ODZVONIO

?SNP: POSLEDNJI DIKTATOR NA BALKANU ZABORAVLJA DA MU JE POLITIČKI SAT DAVNO ODZVONIO?

Odlazeći diktator pokušava poslednjim huškačkim izjavama da u Crnoj Gori stvori nove podjele, atmosferu mržnje koju je uspješno trasirao dok je bio u mogućnosti.

Iz Socijalističke narodne partije su izjavili da „poslednji diktator na Balkanu“ zaboravlja da mu je politički sat davno odzvonio i da broji svoje poslednje dane na poziciji, koju nažalost, trenutno pokriva. Upravo zbog toga i razumiju njegov strah od gubitka fotelje, od nezavisnog tužilaštva i reforme pravosuđa.

„Smiješne su njegove lekcije o evropejstvu. Zaboravlja predsjednik DPS da pustošenje državne imovine, kriminal i korupcija nisu vrijednosti EU, i da će za to u najskorije vrijeme i pred nezavisnim organima morati da odgovara“ rekli su iz SNP-a.

SNP još jednom najoštrije osuđuje poslednje izjave Mila Đukanovića, uz konstataciju da su bili u pravu kada su pokrenuli inicijativu za njegov opoziv.

Još jednom su pozvali Mila Đukanovića da prekine da plaši građane, prijeti šumama, nemirima i građanskim ratom. U svakoj uređenoj državi i ovo bi bilo dovoljno da izgubi funkciju koju pokriva.

„Građani su 30. avgusta opozvali DPS i njihovu politiku i pokazali gdje im je mjesto. Ostalo je još da i predsjednik DPS shvati da u bližoj budućnosti niko iz njegove partije neće više pokrivati niti jednu državnu funkciju“ zaključili su oni.

Povezane vijesti

Pretežno sunčano, do 28 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, a najviša temperatura vazduha iznosiće 28 stepeni. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, poslijepodne