Fila: Iza ubistva Pavla Bulatovića stoji tadašnja vlast u Crnoj Gori

Čuveni advokat Toma Fila saopštio je da bivši vojni ministar Pavle Bulatović nije predstavljao nikakvu nikakvu opasnost po srpsku službu, već isključivo za crnogorsku jer su se on i njegov klijent Darko Ašanin, koji je takođe ubijen, borili da režim Mila Đukanovića padne.

“Ja ne mogu da tvrdim ovakve navode, ali to je moje mišljenje iz priče mog klijenta Darka Ašanina koji je bio brat od tetke ubijenom Bulatoviću. Stojim iza moje izjave da iza ubistva stoji Crna Gora i tadašnja vlast, jer Bulatović nije predstavljao opasnost po Srbiju i njene službe ni u kom smislu”, rekao je Fila u ekskluzivnoj izjavi za BORBU.

Dodaje i da je najveći interes da Pavle Bulatović bude ubijen imala tadašnja vlast kojoj ubijeni nije odgovarao, jer se direktno borio protiv njih.

“Ne mogu da znam da li je Milo Đukanović morao znati za planirano ubistvo, ali očigledno je da je nekome iz njegovog okruženja smetao Bulatović, jer kako sam već naveo on srpskim službama nije smetao ni u kom pogledu i da je neko to uradio u Srbiji do sad bi se rasvijetlilo ubistvo”, zaključuje Fila za Borbu.

Povezane vijesti

U Kolumbiji ubijen Žabljačanin

Pogođen je sa tri hica, a tamošnje vlasti pokušavaju da identifikuju ubice uz pomoć snimaka sa nadzornih kamera Žabljačanin S.M ubijen je juče oko podne