Fond PIO: Penzionerima koji imaju više od 100 godina, uplaćeno po 250 eura

Penzionerima koji imaju više od 100 godina Fond penzionog i invalidskog osiguranja, povodom predstojećih novogodišnjih praznika, uplatio je 250 eura. Njih 19 u Crnoj Gori dobilo je posebnu čestitku uz želje da novi godinu dočekaju u zdravlju i sreći.

 

Tradicionalne novogodišnje čestitke od Fonda dobilo je 19 penzionera koji su napunili 100 i više godina, a najstarija od njih je penzionerka iz Podgorice koja je napunila 104 godine.

Najstarijim penzionerima sredstva su uplaćena juče, 19. decembra, zajedno sa penzijom preko odabrane banke ili putem Pošte Crne Gore.

Kako navode u saopštenju Fonda PIO, direktor Ranko Aligrudić je istakao da ta institucija se u svojim aktivnostima vodi jedinstevnim ciljem da pored obaveza defeinisanih zakonom, pripadnike treće dobi podrži kroz razne mjere i aktivnosti koje sprovodi tokom cijele godine.

„I ove godine uputili smo posebnu čestitku stvarajući lijepu tradiciju koja je započela 2021. godine“, naglasio je Aligrudić

Povezane vijesti

U Turskoj u jednom danu ubijeno sedam žena

Žene su ubijene u Izmiru, Bursi, Sakariji, Erzurumu, Denizliju i Istanbulu U Turskoj je danas ubijeno sedam žena, a osumnjičeni su njihovi sadašnji ili bivši