Haljina Lidije Đukanović košta više od šest prosječnih plata u Crnoj Gori

Roze haljina marke Valentino može se vidjeti trenutno na sajtu Matches Fashion, kao i njena basnoslovna cijena od cijelih 3.500 eura

Haljina marke Valentino u kojoj se supruga predsjednika Crne Gore i lidera opozicione Demokratske partije socijalista (DPS) Lidija Đukanović pojavila večeras u Parizu na večeri, košta malo više od šest prosječnih plata u Crnoj Gori. 

Roze Valentino haljina može se vidjeti trenutno na sajtu Matches Fashion, kao i njena basnoslovna cijena od cijelih 3.500 eura. 
S obzirom da je prosječna plata u Crnoj Gori u septembru iznosila 533 eura, to znači da luksuzna haljina supruge Mila Đukanovića košta više od šest prosječnih plata u Crnoj Gori!

Javnosti je odveć poznato da Lidija Đukanović voli da oblači luksuzne stvari, pa su tako veliku medijsku pažnju privukle njene patike marke Kristijan Dior koje koštaju 947 eura, a u kojima je Đukanović došla na protest na Cetinju u septembru, koji je organizovan protiv ustoličenja mitropolita Joanikija. 
Poznato je i njeno pojavljivanje u aprilu, u haljini takođe marke Valentino koja košta između 5.000 do 6.490 dolara. Samo kaiš koji je tada nosila košta između 580 i 1070 eura.

Javnosti je takođe poznata i njena Valentino torba sa kojom se pojavila na dočeku turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdogana, a cijena torbe iznosila je 2. 100 eura.
Njene sandale su takođe bile marke Valentino, a mediji su pisali da je njihova cijena tada bila do 800 eura. 

Podsjetimo, iz kabineta predsjednika večeras su izvijestili da Đukanović učestvuje na Pariskom mirovnom forumu koji je počeo danas popodne u Parizu.

Đukanović je, kako se navodi, sa svojom suprugom prisustvovao predsjedničkoj večeri koju je priredio predsjednik Francuske Emanuel Makron sa suprugom.

Izvor: portal Dan

Povezane vijesti

Promjenljivo i dosta toplo do 30 stepeni

Na sjeveru Crne Gore danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i dosta toplo vrijeme. Na jugu promjenljivo oblačno uz duže sunčane periode, a lokalno je