Hiljade eura javnim ustanovama za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju u Podgorici i Tivtu

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić posebno će staviti akcenat na brigu o tim licima!

Donacije od po 2.000 eura su uručene JU Resursni centar “1.jun” u Podgorici i JU „Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju – Tivat“

Foto: Ministarstvo sporta i mladih

U susret novogodišnjim praznicima u ime Vlade i Ministarstva sporta i mladih, savjetnici potpredsjednika Vlade za demografiju i mlade Sanja Jokić i Milan Jančić, danas su obišli javne ustanove za mlade i djecu sa smetnjama u razvoju i donirali sredstva u ime Vlade i Ministarstva.

Donacije od po 2.000 eura su uručene JU Resursni centar “1.jun” u Podgorici i JU „Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama i teškoćama u razvoju – Tivat“.

Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Briga o licima sa teškoćama i smetnjama u razvoju je izuzetno važna. Svi zaslužuju podršku i što bolje uslove za svoje funkcionisanje. Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić posebno će staviti akcenat na brigu o tim licima!

Povezane vijesti

Nedžad Drešević napustio Bošnjačku stranku

U obrazloženju ostavke naveo je da ne prepoznaje zalaganja za koje se borio zajedno sa Rafetom Husovićem, Kemalom Purišićem, Amerom Halilovićem, Osmanom Nurkovićem i drugim