„Hvala na svemu, prijatelju!“ – Đoković i Ivanišević prekinuli saradnju

Goran i ja smo prije nekoliko dana riješili da prestanemo da sarađujemo – poručio je Đoković

Goran Ivanišević više nije trener Novaka Đokovića. Posle pet godina došlo je do raskida saradnje, a Novak se na svom Instagramu zahvalio stručnjaku na saradnji i zajedničkim uspjesima.

– Jasno se sjećam trenutka kada sam pozvao Gorana da bude dio mog tima. Bilo je to davne 2018. godine, a Marijan i ja smo tražili neku inovaciju, da donesemo neku magiju servisa u naš duo. U stvari, ne samo da smo dobili servis, već i mnogo smijeha, zabave, završenih godina na mjestu broj jedan, oborenih rekorda i još 12 grend slemova i nekoliko finala od tada. Jesam li pomenuo i malo drame? Nolefam bi to trebalo da znaju –  poručio je Đoković i dodao:

– Goran i ja smo prije nekoliko dana riješili da prestanemo da sarađujemo. Hemija na terenu imala je uspone i padove, ali naše prijateljstvo je oduvijek bilo čvrsto kao stijena. U stvari, ponosan sam na to,  nisam siguran da je i on: osim što smo osvajali turnire skupa, imali smo i bitku sa strane u parćisu (društvena igra) mnogo godina. I taj turnir se za nas ne završava nikada. Šefinjo, hvala na svemu prijatelju. Volim te – završio je Novak

Povezane vijesti