Jeleni Karleuši i Aci Lukasu ponovo otkazali nastup u Hrvatskoj

Koncert io zakazan za 10. novembar u Sportskoj hali u Slavonskom Brodu

Jeleni Karleuši i Aci Lukasu u Hrvatskoj je ponovo otkazan koncert koji je bio zakazan za 10. novembar u Sportskoj hali u Slavonskom Brodu, piše Telegraf.rs.

– Izvinjavamo se svim ljudima zbog nastale situacije. Primorani smo da iz tehničkih razloga otkažemo koncert. Svi koji su kupili karte molimo da se jave u Soho bar ili putem Eventima – naveli su organizatori na Instagramu. U julu je u Hrvatskoj su takođe otkazani nastup Jelene Karleuše, kao i Harisa Džinovića na ostrvu Barbarinac u Kaštelanskom zalivu, u sklopu festivala „Island of Love“.

Tada je Domovinski pokret Kaštela putem svog Facebook profila upitao gradonačelnika Ivanovića zašto je dozvolio nastup Jelene Karleuše, Ace Lukasa i Harisa Džinovića na hrvatskom ostrvu Barbarinac u Kaštelanskom zalivu, u sklopu festivala „Island of Love“.

Povezane vijesti

Danas sjednica Vlade

Vlada Crne Gore danas će održati 67. sjednicu po redu. Početak sjednice zakazan je za 11 časova Sjednicu možete pratiti uživo na našem portalu

Lokalna turistička organizacija obilježila Svjetski dan turizma

Direktor lokalne turističke organizacije Ivan Radević je čestitao svim turističkim poslenicima Svjetski dan turizma Turistička organizacija Berane je skromnim gestom- doniranjem majica Službi zaštite i spašavanja, obilježila Svjetski dan