Jokić ušao u prodavnicu u Bosni da kupi pivo: „Koliko si visok trebao bi biti košarkaš“

Srpski centar je verovatno krenuo na rafting na Tari, gdje je bio i prošle godine.

Nikola Jokić poslije boravka u Italiji, gde je bio na trkama konja, trenutno se nalazi u Bosni i Hercegovini, a tamo je viđen u jednoj prodavnici u Goraždu.

Kako prenosi „Klix.ba“, koji je u to i objavio snimak sa nadzornih kamera iz prodavnice, MVP velikog NBA finala je svratio u jedan market u naselju Baćci i kupio pivo i sokove.

Posebno je interesantno što prodavačica Dina nije prepoznala ko je on, te je na iznenađenje ostalih prisutnih u prodavnici, bila zadivljena njegovom visinom i rekla mu da bi trebalo da bude košarkaš.

U međuvremenu se već saznalo da je u market stigao niko drugi neko Nikola Jokić, a prepoznao ga je radnik koji je radio na viljuškaru.

– Ja sam bio u gradu kad su me nazvali i rekli mi znaš li da nam je u marketu Nikola Jokić. Ovaj radnik me nazvao kaže da su Nikola i prijatelji stali da on prođe sa viljuškarom kako bi uradio posao, a posle su ušli u market po piće i neke sitnice. Bili su ljubazni i raspoloženi. Ma niko nije mogao da vjeruje, ali dešava se. Dina, radnica na kasi nas je baš sve nasmijala. Mi smo naravno podijelili snimke. Raja je oduševljena susretom, ali žao nam je što nismo imali priliku da malo i popričamo. Nikola, ali i svi drugi su uvijek dobrodošli i u Goražde i kod nas – ispričao je za „Klix.ba“ Dino Zorlak, vlasnik marketa.

Jokić vjerovatno ovih dana ide na rafting na Tari, gdje je bio i prošle godine, pa je zato prolazio kroz Goražde

Povezane vijesti