Joković i Ivanović sa Lajčakom: SNP da bude dio rješenja problema sa kojim se suočava CG

Predsjednik SNP CG Vladimir Joković i predsjednik Kluba poslanika SNP CG Dragan Ivanović sa Miroslavom Lajčakom, specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga pitanja u regionu Zapadnog Balkana.

Tema sastanka bila je aktuelna politička situacija u Crnoj Gori, s posebnim akcentom na ispunjavanje obaveza naše države u pregovaračkom procesu sa Evropskom unijom.

Joković je istakao opredjeljenje SNP-a da bude dio rješenja problema sa kojima se kao država suočavamo i da dâ maksimalan doprinos na prevazilaženju prepreka na evropskom putu.

Lajčak je izrazio zadovoljstvo susretom, ukazujući na dugu tradiciju umjerenih političkih stavova koje SNP baštini u Crnoj Gori. Izrazio je očekivanje da će SNP iskoristiti svoje iskustvo, konstruktivni i pragmatični pristup na dobrobit Crne Gore.

Povezane vijesti

Lekić izlazi na crtu Đukanoviću?

Partiјe pobјednice na izborima 20. avgusta 2020. godine očigledno smatraјu da sadašnji predsјednik Crne Gore Milo Đukanović predstavlja naјveću smetnju konstituisanju njihove vlasti Dio parlamentarne