Joković: O ponudi DF odlučivaće organi SNP, otvoreni smo za saradnju

On je rekao da svi moraju znati da je jedan od ključnih prioriteta, osim potpisivanja Temeljnog ugovora, popisa, Otvorenog Balkana, borbe protiv kriminala i korupcije, Zakona o porijeklu imovine, izbora Sudskog savjeta, Ustavnog suda, sve ono što nama treba, da je jedan od ključnih zahtjeva SNP-a put prema EU

Potrepredsjednik Vlade Crne Gore i lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladidmir Joković kazao je Televiziji Vijesti da će o ponudi Demokratskog fronta (DF) odlučivati partijski organi SNP, te da su oni, načelno, otvoreni za saradnju sa svima koji će raditi na ispunjenju njihovih prioriteta.

DF je danas pozvao premijera i lidera Građanskog pokreta (GP) URA Dritana Abazovića i Jokovića da se odrede o njihovoj ponudio o „resetovanju odnosa parlamentarne većine od 30. avgusta 2020. godine“.

DF je juče saopštio da izlaz iz krize treba tražiti u resetovanju odnosa većine od 30. avgusta i manjinskih stranaka.

SNP je pokazao svoju širinu i mogućnost razgovora sa svim političkim subjektima, i ja kao čovjek sam to pokazao i spreman sam da razgovaram, ali svi moraju znati da je jedan od ključnih prioriteta, osim potpisivanja Temeljnog ugovora, popisa, Otvorenog Balkana, borbe protiv kriminala i korupcije, Zakona o porijeklu imovine, izbora Sudskog savjeta, Ustavnog suda, sve ono što nama treba, da je jedan od ključnih zahtjeva SNP-a put prema EU. Ako svi ti koji pozivaju hoće nedvosmisleno da budu posvećeni tome, SNP je spreman sa svima razgovara“, kazao je Joković.

(Vijesti)

Povezane vijesti

UP objavila hronologiju dešavanja na Cetinju

„U interesu javnosti, ukazujemo da na osnovu prikupljenih saznanja postoje indicije, zasnovane na iskazima lica iz neposrednog okruženja V.B., koje su ukazivale na promjene u