Joković: Potpisaćemo memorandum za dobro Crne Gore

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković potvrdio je da će ta partija potpisati Memorandum o saradnji zajedno sa Građanskim pokretom URA, Bošnjačkom strankom (BS), Albanskom alternativom (AA), Forcom, Demokratskom partijom i Savezom građana CIVIS.

„Ne može niko, posebno ne oni koji su nekada nekog izdavali da priča onim koji su najčasniji i baca analogiju i da će izdati. SNP svakoga u Crnoj Gori u svakom trenutku će pogledati u oči. Potpisaćemo ga – crknite, puknite svi, potpisaćemo ga za dobro Crne Gore. A vidite onda šta u njemu piše, pa onda recite jeste li protiv jedne tačke. I više mi je preko glave i umoran sam o priče o hapšenju Brana – ja sam mislio da ste ga uhapsili, vi ga hapsite godinama, ja sam mislio da je on osuđen na sto godina, priče o ljudima, milionima, svemu i svačemu. Okrenimo se ozbiljnosti“, naveo je Joković.

On je naveo i da je premijeru Zdravku Krivokapiću 30. avgusta rekao da pozove nacionalne manjine u Vladu.

Joković je kazao i da „trpe i ćute“.

„Ali prećutati nećemo kao što smo rekli ministarki Bratić – neće niko na čast i dostojanstvo SNP-a udarati. SNP će opstati i prkosi svemu. Trajaćemo jer smo najdostojanstveniji“, rekao je Joković.

Izvor: portal Vijesti

Povezane vijesti

Hana Ljuca ĐAK generacije Beranske Gimnazije

Čestitke! Odlukom Nastavničkog vijeća JU Gimnazije “Panto Mališić”, za učenicu generacije za školsku 2023/24. godinu izabrana je Hana Ljuca. Ona je učenica IV-2 odjeljenja.