Joković: SNP neće rušiti vlast u drugim opštinama, ni mijenjati stavove po pitanju Temeljnog ugovora

Nikšić i Mojkovac gdje je SNP u koaliciji sa Demokratama i Demokratskim frontom kako je kazao Joković SNP neće praviti probleme, ali će pratiti situaciju i na osnovu njihovog daljeg postupanja donositi adekvatne odgovore

Naši koalicioni partneri nemaju principe, gdje im SNP ne treba mogu bez SNP-a, a gdje treba dobrodošao je, kazao je potpredsjednik Vlade i lider SNP-a Vladimir Joković u izjavi za novinare nakon sjednice Glavnog odbora SNP-a u Beranama.

– Analizirajući ovu situaciju Glavni odbor dao je punu podršku opštinskom odboru SNP-a i ispoštovao njihovu uslugu da se u ovom trenutku ne ruši vlast u CG, u kojima participira SNP, a ovlašćuje se predsjedništvo partije da u saradnji sa lokalnim odborima SNP-a gdje vršimo vlast prati postupanje naših koalicionih partnera i da nakon svega toga donesu adekvatni odgovori.

Nikšić i Mojkovac gdje je SNP u koalciji sa Demokratama i Demokratskim frontom kako je kazao Joković SNP neće praviti probleme, ali će pratiti situaciju i na osnovu njihovog daljeg postupanja donositi adekvatne odgovore.

Opštinskim odbor je iskazao zadovoljstvo funkcionisanjem vlasti u Nikšiću, što se lideru SNP-a čini da je to pitanje karaktera vlasti.

SNP neće mijenjati stavove po pitanju Temeljnog ugovora.

– Čim ugovor bude usaglašen sa SCP, SNP i Vlada CG će biti spremne da ga potpišu, vrijeme nije u pitanju već je važno to pitanje dovesti do kraja – naveo je lider

Foto: Luka Zeković

Povezane vijesti