Joković: Uzećemo pravo da presudimo, kako je presuđeno Laloševiću

Između ljubavi prema ovoj Vladi i odnosa SNP-a prema Vasiliju Laloševiću, uvijek ćemo uvijek podržati Laloševića, kazao je predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković u toku skupštinske rasprave o interpelaciji ministarke prosvjete, nauke, sporta i kulture Vesne Bratić.

Lider SNP napominje da je “napravljena greška” te da oni koji su je počinili “još uvijek je nijesu priznali”.

“Nije problem greška, nego istrajavanje na njoj. Dirnuli su u čast SNP-a i mi na to moramo reagovati”, pojasnio je Joković.

Ono što smo doživjeli od Vesne Bratić, kaže Joković, “nismo doživjeli ni od DPS”.

“Napadali su nas na sve moguće načine, ali nam niko nije rekao da smo korumpirani, a uporište je anonimna prijava protiv našeg poštenog prijatelja Laloševića i on je na osnovu tih insinuacija smijenjen”, podsjetio je on.

Ako je parlament mogao smijeniti jednog ministra sa DPS, jasan je Joković, “možemo i mi drugog”.

Napominje da mu je prioritet “očuvanje SNP-a i programskih ciljeva partije”.

“Uzećemo pravo da presudimo, kako je presuđeno Laloševiću”, rekao je Joković dodajući da je taj scenario moguć ukoliko ne dođe do ispravljanja nepravde prema smijenjenom funkcioneru SNP.

“Poštovani građani Crne Gore, ovo je naš konačan stav. Ko ga je razumio, razumio je. Ko nije, shvatiće u narednom periodu”, zaključio je Joković.

Izvor: portal CDM

Povezane vijesti

Promjenljivo i dosta toplo do 30 stepeni

Na sjeveru Crne Gore danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i dosta toplo vrijeme. Na jugu promjenljivo oblačno uz duže sunčane periode, a lokalno je