Kijanu Rivs dolazi u Srbiju

Ono po čemu Kijanu najviše osvaja fanove su skromnost, posvećenost svakom javnom događaju i humanitarni rad. On je čovjek koji donira veliki dio svojih honorara, vozi se metroom i uvijek je ljubazan prema obožavaocima, a to je odlika rijetkih u Holivudu.

Proslavljeni holivudski glumac Kijanu Rivs, sa svojim bendom „Dogstar“, u kom svira bas gitaru, prvo je potvrđeno ime Arsenal festa 2024. koji će biti održan od 27. do 29. juna u Kragujevcu.

„Dogstar“ je alternativni bend iz Los Anđelesa, koji, osim Rivsa, čine pjevač i gitarista Bret Domrouz i bubnjar Robert Mejlhaus.

Oni su prošle godine obnovili aktivnost poslije pauze duge dvije decenije, objavivši treći album „Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees“ za svoju nezavisnu izdavačku kuću “Dilon strit rekords”.

Prva dva izdanja, „Our Little Visionary“ i „Happy Ending“, datiraju iz 1996, odnosno 2000. godine.

Dogstar je oformljen 1991, a četiri godine kasnije napustio ih je prvi pjevač i gitarista Greg Miler, te je njegovu ulogu preuzeo do tada prateći vokal Domrouz.

Kijanu Rivs je u prvoj fazi rada benda bio holivudska zvijezda u usponu, a danas se smatra jedni od najvećih svjetskih glumaca u posljednjih tridesetak godina.

Četrnaesto izdanje Arsenal festa okupiće 60 izvođača iz Srbije, regiona i svijeta, na tri bine

„Za mene je Dogstar strast kojoj sam se s oduševljenjem vratio posle svih ovih godina.“
Naravno, o filmskim ulogama moglo bi puno da se kaže, ali ukratko se mogu izdvojiti „Matriks“, „Brzina“, „Džon Vik“, „Mračni skener“, filmovi o Bilu i Tedu…

Međutim, ono po čemu Kijanu najviše osvaja fanove su skromnost, posvećenost svakom javnom događaju i humanitarni rad. On je čovjek koji donira veliki dio svojih honorara, vozi se metroom i uvijek je ljubazan prema obožavaocima, a to je odlika rijetkih u Holivudu.

Povezane vijesti

Dodik: Izjava Milatovića uvreda za RS

„Ne poznajem unutrašnju komunikaciju struktura vlasti u Crnoj Gori, ali nisam ni očekivao da me pozove Milatović, niti da se sastanem s njim“ Predsjednik bosansko-hercegovačkog