Knežević: Nisam išao na „čas“ kod Milatovića jer je on to najavio nakon sastanka sa američkim senatorima

Knežević je, kao drugi razlog neodlaska, naveo to što je Milatović istakao da je predsjednik svih građana Cne Gore, a odmah nakon toga da je jedan od lidera Pokreta Evropa sad (PES)

Koalicija Za budućnost Crne Gore (ZBCG) zalaže se za pomirenje Srba i Crnogoraca, ali ne na štetu ostalih naroda u državi, poručio je nosilac te izborne liste i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević, dodajući da u toj koaliciji žele isključivo da slušaju građane.

Knežević je na predizbornom skupu u Tivtu istakao da se ne smije nastavljati “političko ludilo“ u kojem je, kako je rekao, Crna Gora potpuno izgubila samostalnost i u kojem ambasadori opredeljuju šta je dozvoljeno, a šta nije.

On je rekao da nije išao na „čas“ kod predsjednika države Jakova Milatovića sa ostalim nosiocima lista iz razloga što je Milatović to najavio nakon sastanka sa američkim senatorima.

Knežević je, kao drugi razlog neodlaska, naveo to što je Milatović istakao da je predsjednik svih građana Cne Gore, a odmah nakon toga da je jedan od lidera Pokreta Evropa sad (PES).

Sastanak predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića sa predstavnicima političkih partija koje učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima 11. juna održan je juče u Vili Gorica u Podgorici.

Milatović je u srijedu 24. maja na konferenciji za medije sa američkim senatorima Krisom Marfijem i Gerijem Pitersom. najavio da će u četvrtak 25. maja svi nosioci izbornih lista za vanredne parlamentarne izbore 11. juna dobiti poziv za sastanak u ponedjeljak 31. maja

Povezane vijesti

Od sjutra kreće akcija Stop inflaciji

Akcija Stop inflaciji 100+ počeće sjutra, a građane, prema najavama iz Vlade, očekuje sniženje cijena preko 100 artikala. Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma je u