Koprivica na čelu odbora podgoričkog Parking servisa, Dajkoviću Građanski biro

Za predsjednika odbora direktora Muzeja i galerija predložena je Marina Jočić, pravnica iz redova Nove, dok je u Komunalnim uslugama predloženo Ana Dujović, pravnik. Dujović je kadar Prave Crne Gore. Za predsjednika ustanove na Kakarickoj gori predložen je Tripko Draganić, turizmolog. Zečević je predložio članove odbora direktora Puteva…

Demokratski front (DF) predložio je da profesor Dragan Koprivica bude na čelu upravnog odbora podgoričkog Parking servisa, a da na čelu odbora direktora Deponije bude profesor Radoš Bulatović.

Članovi odbora Tržnica i pijaca biće Vanja Popović, nastavnik ruskog jezika u penziji, Radovan Mihailović, profesor istorije u Gimnaziji „Slobodan Škerović“ i Ranko Milić, fudbalski trener.

Predloge za upravljačke odbore zvanično je juče uputio Radoš Zečević, predsjednik opštinskog odbora Nove srpske demokratije (NSD) koja je dio DF.

Za predsjednika odbora direktora Muzeja i galerija predložena je Marina Jočić, pravnica iz redova Nove, dok je u Komunalnim uslugama predloženo Ana Dujović, pravnik. Dujović je kadar Prave Crne Gore. Za predsjednika ustanove na Kakarickoj gori predložen je Tripko Draganić, turizmolog. Zečević je predložio članove odbora direktora Puteva. To su Mihailo Čađenović, politikolog, Koča Đurišić, pravnik i Slobo Đukić, mašinski inženjer. Članovi savjeta biblioteke „Radosav Ljumović“ biće književnici Bećir Vuković i Novica Đurić, kao i Emilo Labudović, politikolog. Za člana ustanove na Kakarickoj gori predložena je Magdalena Popović, profesorica francuskog jezika i književnosti.

Građanski biro pripao je Slobodnoj Crnoj Gori, a njime će najvjerovatnije rukovoditi lider te partije Vladislav Dajković. Osim toga ovoj partiji pripalo je i jedno mjesto u odboru direktora, kao i mjesto pomoćnika direktora.

Povezane vijesti