Kristijan Bejl oženio Srpkinju, pa prešao u pravoslavlje

On je navodno prekinuo kontakt sa majkom i sestrom i čvrsto riješio da mu i djeca znaju srpski jezik

Slavni holivudski glumac Kristijan Bejl promijenio je vjeru i prešao u pravoslavlje kada je oženio manekenku sprskog porijekla Sandru Blažić.

Mediji su brujali o tome kako su se Kristijanove majka i sestra protivile ovoj vezi, što glumca nije natjeralo da odustane od ljubavi. Štaviše, on je navodno prekinuo kontakt sa majkom i sestrom i čvrsto riješio da mu i djeca znaju srpski jezik, prenosi N portal.

Sandra Blažić četiri godine je starija od Kristijana, a njena porodica je šezdesetih emigrirala u Ameriku iz tadašnje Jugoslavije.

– Sve u životu dugujem njoj. Ona je posebna i snažna žena – rekao je Kristijan Bejl u jednom intervjuu.

Priča o tome kako su se glumac i njegova supruga upoznali liči na scenario holivudske romantične komedije.

Kristijanov mentor nakon dolaska u Holivud bila je Vinona Rajder koja mu je pomogla da dobije angažman u filmu „Little Woman“ iz 1994. u kojem je ona igrala glavnu ulogu. Priča se da je Bejl na sve načine pokušavao da zavede Vinonu, ali ona je odbila njegovo udvaranje, te je utjehu pronašao u glumici Samanti Matis. Međutim, Vinona i Kristijan ostali su dobri prijatelji, a krajem devedesetih, Bejl je na jednoj od zabava Rajderove, upoznao njenu ličnu asistentkinju Sandru Blažić koja je Vinoni pomagala na snimanju filmova „Girl, Interrupted“ i „Autumn in New York“.

Sandra i Kristijan imaju dvoje djece, ćerku Emelin i sina Džozefa

Povezane vijesti

Od sjutra kreće akcija Stop inflaciji

Akcija Stop inflaciji 100+ počeće sjutra, a građane, prema najavama iz Vlade, očekuje sniženje cijena preko 100 artikala. Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma je u