LUKA NA SVIJET DOŠAO U TAKSIJU

?Filmski porođaj na vratima porodilišta?

Naizgled obična taksi večernja vožnja, u noći s petka na subotu, pretvorila se u najljepši mogući dar, jer je na putu do porodilišta svijet ugledao Luka Radunović. Niko te večeri, 29. oktobra, pa čak ni mama Dragana, a da ne govorimo o Stefanu Đuranoviću, vozaču taksija, nije slutio da će se sve tako brzo odvijati i da će se porođaj dogoditi u taksi vozilu.

Stefan kaže da će vožnju pamtiti do kraja života.
– Došao sam na adresu. Žena je imala kontrakcije. Sjedište sam pomjerio naprijed da bi ona imala više prostora pozadi. Gospođa je sjela u auto i krenuli smo ka porodilištu. Stigli smo ispred bolnice, ona mi je objasnila na koji ulaz treba poći. Obavijestio sam zaposlene u porodilištu da dođu po nju i vratio se u auto, a gospođa mi je tada rekla: „Ja se ovdje porađam“. Dok sam ja otvorio njena vrata, ona se porodila. Bio sam šokiran, ali sam ostao miran. Medicinska sestra je sa babicom došla u pravi čas i sve je prošlo u redu. Doktor je odmah reagovao i sve je prošlo odlično, prepričava vozač taksija Stefan.

Luka je odmah pobrao simpatije u porodilištu, pa je juče ispraćen kao prava zvijezda. Među njima bila je i babica Slađana Adžić, koja je prisustvovala nesvakidašnjem porođaju.

„Pomislila sam da bi se to moglo desiti kada sam pozvala taksi, jer je to već bilo stanje pred porođaj, ali sam se nadala da ću makar ući u porodilište. Ipak, uspjela sam doći samo pred porodilište. Sve je dobro prošlo, i beba i ja smo dobro i zdravo. Te večeri je i moj ljekar bio dežuran. Sve se odigralo filmski.“ rekla je majka dječaka

Opširnije na našem portalu ? budiminfo.me

Povezane vijesti