Mandić: Đukanoviću, vi i vaša porodica ste skloni korupciji

Mandić je ocijenio da nije normalno da je Đukanovićev brat vlasnik 265 stanova

Predsjednički kandidat Demokratskog fronta i koalicije Za budućnost Crne Gore Andrija Mandić poručio je u debati Milu Đukanoviću da je njegova porodica sklona korpciji koja je rezultirala time da imaju milijarde eura.

Gospodine Đukanoviću, vi, vaš brat, vaša sestra, vi važite za porodicu koja je sklona korupciji koja je rezultirala time da vi imate milijarde eura. Zašto se Crna Gora ovako zarazila organizovanim kriminalom i korupcijom, stotine ljudi je poginulo„, upitao je Mandić Đukanovića u debati koja će večeras biti prenošena na TV E i Prvoj.

Mandić je ocijenio da nije normalno i nezavisno što Đukanovići nisu u istom domaćinstvu, a i to da je njegov brat vlasnik 265 stanova.

Kad se okrenete i pogledate ove zgrade, možete pobrojati koje su vlasništvo vašeg brata, a on nije otkrio internet, on nije imao neku posebnu ideju, ne mislim da je neki preradan čovjek i da se 24 sata bavi nekim poslom, nego je zloupotreba vlasti da se dođe do tolikog bogatstva„, istakao je Mandić

Povezane vijesti

Nastavljen pad cijena žitarica

Cijena kilograma pšenice pala na 22 centa, na najniži nivo za godinu i po. Značajan pad i cijena vještačkog đubriva Cijena pšenice na regionalnoj Produktnoj