Mandić: Hoćemo da gradimo budućnost koja je osnovana na poštovanju tradicije

Danas je veliki dan za Crnu Goru, mi imamo obavezu da nastavimo tamo gdje smo stali 30. svgusta 2020. godine.

Predsjednički kandidat Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić iskoristio je svoje biračko pravo i glasao na predsjedničkim izborima. Tada je poručio da je pred nama novo poglavlje u kojem bi trebalo da gradimo budućnost „koja je osnovana na poštovanju tradicije“.

– Danas je veliki dan za Crnu Goru, mi imamo obavezu da nastavimo tamo gdje smo stali 30. svgusta 2020. godine. – poručio je Mandić.

Dodao je da je u tom kontekstu i vodio kampanju.

– Poslije te velike pobjede i pobjeda na lokalnom nivou – gdje je parlamentarna većina preuzela većinu opština, ostalo je još ovo važno mjesto sa koga će da se kreira politika pomirenja, koja će voditi snažnu borbu protiv korupcije i kriminala i koja će da podstiče ekonomski razvoj Crne Gore – poručio je Mandić.

Rekao je da bi trebalo da „raskinemo“ dosadašnjom praksom u Crnoj Gori i da istjerujemo kriminal i korupciju – a uspostavljamo „sjeme stare Crne Gore – kada su se poštovale tradicionalne vrijednosti“.

– Hoćemo da gradimo budućnost koja je osnovana na poštovanju tradicije. Uspostavljamo Crnu Goru koja će poštovati ljude koji vrijedno rade i koja otvara svoja krila i njedra za svakog sina da ima platu i da može fino da živi – dodao je Mandić.

Poručio je da će u Crnoj Gori ravnopravni biti Crnogorci, Srbi, Bošnjaci i Albanci, te da će svaki građanin dobiti pravdu.

– Nećemo više imati korumpirane sudove nego će građani dobijati pravdu u skladu sa Ustavom i zakonom. Svaki građanin koji bude tražio posao moraće da dobije adekvatan odgovor da od onih koji vrše vlast – optimističan je Mandić.

Rekao je da ćemo morati da uposlimo i one sa strane ljeti, a ne samo one koji čekaju na birou rada

Povezane vijesti