Međunarodni voz 433 u kvaru u Brodarevu, neizvjestan dalji prevoz oko 600 putnika

Mi imamo informaciju da je ta mašina u defektu i da neće biti u Bijelom Polju do 12 sati, kazali su nam iz Željeznica

Međunarodni brzi voz 433, koji je trebao biti u Baru u 7.30, stoji u Brodarevu sa oko 600 putnika.

Naime, kako saznaje portal Dan, došlo je do kvara na motoru voza i čeka se na njegovu zamjenu. Budući da je u pitanju međunarodni voz, zamjena motora je u nadležnosti Republike Srbije.

– Mi imamo informaciju da je ta mašina u defektu i da neće biti u Bijelom Polju do 12 sati. Što se tiče putnika, nemamo informaciju da li će putnici biti autobusima prebačeni u Bijelo Polje – kazali su nam iz Željeznica.

Foto: Vijesti

Voz i dalje stoji u Brodarevu zbog defekta mašine.

– Mašina voza je u defektu i dok se odobri i zamijeni, da li će biti mašina naša ili sa srbijanskih prostora, još uvijek se ne zna, ali budući da je u pitanju međunarodni voz, to je u nadležnosti Srbije i ne zna se koliko će trebati vremena za popravku – navode iz Željeznica.

Kako nezvanično saznajemo, iz crnogorskih Željeznica je ponuđena pomoć kada je u pitanju preuzimanje putnika u vozu, ali nemamo potvrdu da li je ona prihvaćena, odnosno odbijena.

Na Fejsbuk stranici Vozom kroz Crnu Goru objavljene su fotografije putnika koji su plažni mobilijar iskoristili da se spasu visokih temperatura. Ni slutili nisu da će se sunčati u Brodarevu

(Dan)

Povezane vijesti