Medojević: Novović ima istorijsku ulogu, Spajić je Đukanović verzija 2.0

„U jednoj TV emisiji Milojko je uspio da slaze najmanje tri puta kada je rekao da predmet oko puta Meljine Petijevic nije dostavijen SDT-u , a jeste i u toku je izviđaj. Da je imenovao Rada Milosevica za direktora UPC jer je bio prvorangiran na listi, a nije bio prvorangiran. Da mu je V.M samo bivsa djevoka. Nije, VM mu je zakonuta vanbračna partnerka sa kojom ima dijete koje nosi njegovo prezime“ kazao je Medojević.

Poručio je i da  „ko laže, taj i krade. A ko krade treba da bude u zatvoru“.

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević poručio je da glavni specijalni tužilac Vladimir Novović ima istorijsku ulogu, kao i da je Milojko Spajić verzija Mila Đukanovića.

Glavni specijalni tužilac Vladimir Novović ima istorijsku ulogu. Ako dopustimo da se i druga generacija korumpiranih poslušnika stranog faktora dohvati vlasti, sa državom Crnom Gorom je završeno. Narod već misli da na vlasti mogu biti samo lopovi koji bezpogovorno slušaju strane gazde!!! Spajić je Đukanović verzija 2.0″ naveo je Medojević na Tviteru.

Medojević se i jutros ranije oglašavao, pa je poručio da je Spajić u jednoj emisiji najmanje tri puta iznio netačne činjenice.

U jednoj TV emisiji Milojko je uspio da slaze najmanje tri puta kada je rekao da predmet oko puta Meljine Petijevic nije dostavijen SDT-u , a jeste i u toku je izviđaj. Da je imenovao Rada Milosevica za direktora UPC jer je bio prvorangiran na listi, a nije bio prvorangiran. Da mu je V.M samo bivsa djevoka. Nije, VM mu je zakonuta vanbračna partnerka sa kojom ima dijete koje nosi njegovo prezime“ kazao je Medojević.

Poručio je i da  „ko laže, taj i krade. A ko krade treba da bude u zatvoru“.

Povezane vijesti