Ministar Šćekić čestitao Međunarodni praznik rada: Zadovoljan radnik treba da bude prioritet svih prioriteta

„Međunarodni praznik rada podsjeća i ukazuje na istorijsku borbu za radnička prava i dostojanstvo čovjeka koji svojim poštenim radom obezbjeđuje egzistenciju sebi i svojoj porodici.“

Zadovoljan radnik treba da bude prioritet svih prioriteta, kazao je ministar zdravlja Drqgodlav Šćekić, jer se kako kaže, kroz zadovoljnog radnika ogleda dobar učinak i krajnji rezultat koji nas tjeraju da koračamo u sigurnu budućnost.

Čestitku prenosimo integralno:

„Međunarodni praznik rada podsjeća i ukazuje na istorijsku borbu za radnička prava i dostojanstvo čovjeka koji svojim poštenim radom obezbjeđuje egzistenciju sebi i svojoj porodici.

U Crnoj Gori radnička prava još uvijek nisu na zavidnom nivou, ali iz dana u dan, kroz povećanje plata i otvaranjem mogućnosti za nova radna mjesta dajemo stimulans da svi zajedno napredujemo kao društvo.

Zadovoljan radnik treba da bude prioritet svih prioriteta, jer se kroz zadovoljnog radnika ogleda dobar učinak i krajnji rezultat koji nas tjeraju da koračamo u sigurnu budućnost, i da zajedničkim snagama radimo na unapređenju životnog standarda.

Vraćanjem privrednih subjekata vraćamo i dostojanstvo radnicima, radimo na zaštiti njihovih prava, ispravljamo diskriminaciju koja je postojala u prethodnom periodu, obezbijedili smo povećanje plata, vratili zaostale obaveze i svakog dana osluškujemo njihove potrebe trudeći se da i u ovim teškim i izazovnim trenucima pronađemo način da im izađemo u susret i njihov položaj podignemo na viši nivo.

Srećan 1. maj“

Povezane vijesti